Hem
Om
Reklam
Musiken
Tablå
Medarbetare
Program
Play
Arkiv
Kontakt

Reklam

Radioreklam är en väldigt effektiv form av marknadsföring, där du gång på gång når ut till mängder av människor till en väldigt låg kontaktkostnad.

Genom att välja Radio Sotenäs, får du inte bara en låg kontaktkostnad, utan stödjer även en ideell förening som har till syfte att verka för sändningsområdets bästa, med de människor, föreningar och lokala företag som verkar här.

Tack vare ett samarbete med Kimsoft Media AB, ett företag inom internetmarknadsföring, streaming och grafisk profilering, når vi också ut till de lyssnare som inte har möjlighet att ta emot oss med sin radioapparat, alltsammans via internet. En snabb titt i sändningservern avslöjar att vi har lyssnare från Göteborg, Luleå, Tyskland, England, USA och Argentina. För att bara nämna några platser.

Produktion

Att producera en reklamspot brukar kosta skjortan. Hos Radio Sotenäs kan vi producera den själva till mindre än vad en utekväll på krogen kostar. Vill du hellre använda en egen förproducerad går det givetvis också bra. Vi är alltid öppna för förslag.

Är du intresserad av att både nå ut till dina kunder till en låg kostnad, och stödja ideella krafter?

Kontakta vår reklamsäljare Ulf Nilsson, på tel. 0708-953953, eller skicka e-post till [email protected]

Tack för att du annonserar!

 

Sociala medier
Facebook

 

Hemsidan